Podjetje SerVic d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012 in je prevzelo posle od podjetja Vicoma d.o.o., ki se je s servisom na slovenskem ukvarjalo 20 let.

V preteklih letih smo obseg poslovanja razširili in dodali kar nekaj blagovnih znamk, za katere smo centralni servis v Sloveniji ali pa njihov pooblaščen partner.

Trenutno popravljamo več kot 30 različnih svetovno priznanih blagovnih znamk kot so Beko, LG, Whirlpool, Ariston, iRobot…

Naša servisna mreža je široka in zajema več kot 20 pogodbenih serviserjev po celi Sloveniji.

Servisna služba je razdeljena na tri glavna področja: bela tehnika, rjava tehnika in mali gospodinjski aparati. Za popravila skrbijo visoko usposobljeni serviserji. Ker vemo, da na mladih svet stoji, pa imamo pogodbo o izvajanju prakse s Srednjo šolo tehničnih strok Šiška. Dijaki v času obvezne prakse spoznajo procese v našem podjetju, se naučijo osnovnih postopkov in pridobijo tehnična in praktična znanja o servisiranju.

Aparate iz področja rjave tehnike popravljamo v servisni delavnici. Vendar vsem strankam, ki imajo aparate v garanciji  preko našega logističnega partnerja podjetja GLS nudimo brezplačno prevzem in dostavo do nas. Od vas pričakujemo le, da se aparat ustrezno zapakira, da bo primeren za transport. Podobno velja za vse aparate, ki so izven garancije, vendar le da pri tem prevozu stroške transporta obračunamo vam. Aparate iz področja bele tehnike popravljamo na domu, večja popravila pa se opravijo v servisni delavnici.

Poleg vsega pa prodajamo tudi rezervne dele in druge nadomestne dele za vse blagovne znamke, ki jih imamo v svojem servisnem asortimanu.

Vemo, da je servisna storitev velikokrat neprijetna izkušnja za končnega uporabnika, zato je naš slogan: Kvalitetno, hitro in stranki prijazno popravilo.