Splošni pogoji uporabe spletne strani servis.si

Splošne določbe

Spletna stran »Servic.si« in vse podstrani te spletne strani (v nadaljevanju »Spletna stran«) so last podjetja SerVic d.o.o., Trpinčeva ulica 37A, 1000 Ljubljana, matična št. 6113141000 (v nadaljevanju »Upravljalec«).

Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno stran (v nadaljevanju »Uporabnik«).

Uporabo spletne strani (branje vsebine, odpiranje povezav in podobno) štejemo kot soglasje uporabnika spletne strani, da je seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji uporabe.

Upravljalec si pridružuje pravico, da splošne pogoje uporabe kadarkoli in brez predhodne najave spremeni ter novo različico objavi na spletni strani.

Vsebina spletne strani in omejitev odgovornosti pri uporabi spletne strani

Spletna stran je bila vzpostavljena z namenom informiranja širše javnosti o storitvah podjetja Servic d.o.o., kot so popravila bele tehnike, gospodinjskih aparatov in elektronskih naprav ter spletni prodaji rezervnih delov za belo tehniko in aparate ter različnih pripomočkov za dom. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine spletne strani na lastno odgovornost.

Upravljalec skuša na spletni strani po svojih najboljših močeh zagotavljati točnost in pravilnost podatkov, vendar ne prevzema nobene odgovornosti za škodo zaradi morebitne nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na spletni strani. Prav tako upravljalec ne odgovarja za poškodbe računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do in uporabljati spletno stran (vključno s poškodbami, ki jih povzročijo virusi).

Pravice intelektualne lastnine

Upravljalec je imetnik vseh avtorskih pravic na vsebini in grafičnih elementih spletne strani, razen logotipov poslovnih partnerjev. Logotipi poslovnih partnerjev objavljene na spletni strani so v lasti posameznih podjetij s katerimi ima upravljalec sklenjene pogodbe o sodelovanju in so posredovane z dovoljenjem za objavo na spletni strani.

Prepovedano je spreminjanje, kopiranje katerega koli dela spletne strani, razen izključno za osebno uporabo uporabnika in v nekomercialne namene ter z izrecno navedbo te spletne strani.

Varstvo osebnih podatkov

Upravljalec spletne strani z vso resnostjo in odgovornostjo skrbi za osebne podatke uporabnikov spletne strani. Z osebnimi podatki upravljalec ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter drugimi veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Ob oddaji povpraševanja preko kontaktnega obrazca upravljalec zbira naslednje osebne podatke:

  • Ime in Priimek
  • Telefonska številka
  • Naslov elektronske pošte
  • Poštni naslov

Upravljalec vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja zanimanja uporabnika za storitve, izdelke in druge rešitve upravljalca in priprave ustrezne ponudbe glede na oddano povpraševanje.

Upravljalec brez izrecne predhodne privolitve uporabnika ne bo razkril njegovih osebnih podatkov tretji osebi, razen:

  • v primeru, ko je to potrebno zaradi skladnosti s pravnimi obveznostmi, ki jih ima upravljalec (npr. Razkritje osebnih podatkov državnim organom na njihovo obrazloženo pisno zahtevo v zvezi s konkretnimi postopki),
  • zunanjim izvajalcem storitev, s katerimi ima upravljalec sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi podatkov (npr. računovodskemu servisu, dostavnim službam), – te podatke obdelujejo izključno v imenu upravljalca in za namene izvedbe storitve za upravljalca.

Upravljalec ne bo uporabljal osebnih podatkov za reklamne namene ter pošiljanje reklamnih sporočil, razen, če dobi izrecno soglasje obiskovalca spletne strani.

V kolikor uporabnik odkrije napako ali drugo pomanjkljivost na spletni strani, nam to lahko sporoči na info@svc.si. Na ta naslov nam lahko sporoči tudi zahteve za spremembo, dopolnitev ali umik svojih osebnih podatkov.

Politika piškotkov

Piškotek je majhna datoteka, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko dostopa do določenih spletnih strani. Piškotki med drugim spletni strani omogočajo shranjevanje in pridobivanje informacij o navadah uporabnikovega brskalnika ali njegovega računalnika in se lahko, odvisno od informacij, ki jih vsebujejo in načina uporabe računalnika, uporabijo za prepoznavanje uporabnika.

Upravljalec piškotke uporablja za osnovno delovanje spletnega mesta.
Podatke, ki jih piškotki na spletni strain pridobijo, obdela upravljalec.

Spletno mesto uporablja tudi sejne piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani. Ti si naložijo na uporabnikov računalnik ob obisku spletnega mesta in izbrišejo, ko uporabnik zapre brskalnik.

Spletno mesto uporablja tudi nujne piškotke, ki zagotavljajo delovanje nujnih funkcij spletnega mesta, kot je košarica spletne trgovine. Za te piškotke Ponudnik ne potrebuje izrecnega privoljenja uporabnika.

Če uporabnik želi dovoliti, vedeti, blokirati ali izbrisati piškotke, ki so nameščeni na njegovem računalniku, lahko to stori tako, da konfigurira možnosti brskalnika, nameščenega na svojem računalniku.